• Свеж
RC802V-FNR1 PERFASCIN Замена Глас Далечински Одговара за ПРВ Smart TV 50C716(P10) 50C717(P10) 50P65US(F604) 50P715(V83) 50P717(V83) 50P8 50P8(F6) 50P8(F604A) 50P8M 50P8M(50D6) 50P8M(D6) 50P8S
zoom_in

RC802V-FNR1 PERFASCIN Замена Глас Далечински Одговара за ПРВ Smart TV 50C716(P10) 50C717(P10) 50P65US(F604) 50P715(V83)

DEN 405.36

Од стока
check Во продавницата

Ова е гласот на замена на далечинскиот управувач.Компатибилни Модели 32 A323 32 A325 32 P30 S 32 S330 32 S334 32 S5200 32 S60 A 32 S615 32 S6500 32 S6500 A 32 S6500 S 32 S6510 S 32 S65 A 32 S6800 32 S6800 S 40 A323 40 A325 40 S330 40 S334 40 S615(F6 N 40 S6500 40 S6500 FS 40 S6510 FS 40 S65 A(F6 N 40 S6800 40 S6800 FS 42 S6500 43 P30 FS 43 P65 US(F604) 43 P715(V83) 43 P717(V83) 43 P8 43 P8(F604 A) 43 P8 M 43 P8 M(D6) 43 S430 43 S434 43 S6500 43 S6500 FS 43 S6510 FS 43 S65 A/F8 F 43 S6800 FS 49 P30 FS 49 S6500 49 S6500 FS 49 S6510 FS 49 S6800. 49 S6800 FS 50 C715(P10) 50 C716(P10) 50 C717(P10) 50 P65 US(F604) 50 P715(V83) 50 P717(V83) 50 P8 50 P8(F6) 50 P8(F604 A) 50 P8 M 50 P8 M(50 D6) 50 P8 M(D6) 50 P8 S 50 P8 S(D83) 50 S434 50 T8 S 55 C715(P10) 55 C716(P10) 55 C717(P10) 55 C8 55 C815 55 C815(C9) 55 EP680 55 P715 55 P717(V83) 55 P8 55 P8(F604) 55 P8(F604 A) 55 P8 M 55 P8 M(D6) 55 P8 S 55 Q637 55 S430 55 S434 55 T8(F604) 55 T8 S 60 P8 M 65 C715(P10) 65 C716(P10) 65 C717(P10) 65 C8 65 C8(P81) 65 C8(P81 A) 65 C815 65 P715. 65 P715(V83) 65 P717 65 P8 65 P8(F6) 65 P8 M 65 P8 M(D6) 65 P8 S 65 P8 S(D83) 65 Q637 65 S434 65 T8(F604) 65 T8 S 70 S430 75 C815 75 P715 75 P715(P8) 75 P8 M 75 P8 MR 75 S434 85 P715 85 P715(D6).Батерии ААА*2 парчиња се во потреба, НЕ се вклучени во пакет.За било какви прашања ве молиме слободно да ни остави порака за решение.RC802 V FNR1 PERFASCIN Замена Глас Далечински Одговара за ПРВ Smart TV Карактеристики : 1. Ова е гласот на замена на далечинскиот управувач. 2. Ова е замена далечински управувач, не оригиналот. 3. Батерии ААА*2 парчиња се во потреба, НЕ се вклучени во пакет.Компатибилни Модели 32 A323 32 A325 32 P30 S 32 S330 32 S334 32 S5200 32 S60 A 32 S615 32 S6500 32 S6500 A 32 S6500 S 32 S6510 S 32 S65 A 32 S6800 32 S6800 S 40 A323 40 A325 40 S330 40 S334 40 S615(F6 N 40 S6500 40 S6500 FS 40 S6510 FS 40 S65 A(F6 N 40 S6800 40 S6800 FS 42 S6500 43 P30 FS 43 P65 US(F604) 43 P715(V83) 43 P717(V83) 43 P8 43 P8(F604 A) 43 P8 M 43 P8 M(D6) 43 S430 43 S434 43 S6500 43 S6500 FS 43 S6510 FS 43 S65 A/F8 F 43 S6800 FS 49 P30 FS 49 S6500 49 S6500 FS 49 S6510 FS 49 S6800 49 S6800 FS 50 C715(P10) 50 C716(P10) 50 C717(P10) 50 P65 US(F604) 50 P715(V83) 50 P717(V83) 50 P8 50 P8(F6) 50 P8(F604 A) 50 P8 M 50 P8 M(50 D6) 50 P8 M(D6) 50 P8 S 50 P8 S(D83) 50 S434 50 T8 S 55 C715(P10) 55 C716(P10) 55 C717(P10) 55 C8 55 C815 55 C815(C9) 55 EP680 55 P715 55 P717(V83) 55 P8 55 P8(F604) 55 P8(F604 A) 55 P8 M 55 P8 M(D6) 55 P8 S 55 Q637 55 S430 55 S434 55 T8(F604) 55 T8 S 60 P8 M 65 C715(P10) 65 C716(P10) 65 C717(P10) 65 C8 65 C8(P81) 65 C8(P81 A) 65 C815 65 P715 65 P715(V83) 65 P717 65 P8 65 P8(F6) 65 P8 M 65 P8 M(D6) 65 P8 S 65 P8 S(D83) 65 Q637 65 S434 65 T8(F604) 65 T8 S 70 S430 75 C815 75 P715 75 P715(P8) 75 P8 M 75 P8 MR 75 S434 85 P715 85 P715(D6) Забелешки : Било какви прашања ве молиме слободно да ни остави порака за решение.

Вака можеби ќе ви се допадне..