• Свеж
Време Присуство на Часовникот Iclock680 TCP/IP Отпечаток Време Часовник за Статистика на Посетеност Машина веб сервер Вратата за Контрола на Пристап на Системот Со Камер?
zoom_in

Време Присуство на Часовникот Iclock680 TCP/IP Отпечаток Време Часовник за Статистика на Посетеност Машина веб

DEN 532.80

Од стока
check Во продавницата

★Автоматски се генерираат податоци, информации, корисниците можат да ги внесете соодветните извештај информации со едно копче, и брзо да управуваат со извештајот на податоци. ★Се поедностави onboarding процесот кога ќе се регистрирате и да одговара на работникот прст скенирање на часовникот.Не постојат слабо templates да се справи со. ★Автоматски и точни работни часови пресметка, нема потреба да поминуваат повеќе време рачно пресметување на работното време, работникот работи часа автоматски ќе се акумулираат. ★Отпечаток + лозинката, два идентификација режими, брз и лесен. ★Глас емитува функција, поттикнува за успехот или неуспехот на часовникот, и работникот име и информации се прикажуваат на екранот за да се потврди успехот или неуспехот на часовникот.Спецификација : Color TFT екран со GUI Интерфејс за леснотијата на користење.ЗК Оптички Sensor1 допрете-втор корисник recognition Stores 8,000 шаблони и 200,000 transactions Reads Отпечатоци и/или PINs Optional интегрирани близина или smart картичка reader Built-во Сериски и Ethernet ports Built-во USB-порта овозможува за прирачник за пренос на податоци кога мрежата не е available Optional интегрирани Wi-Fi GPRS, исто така, на располагање.Реле контакти за алармот, бел, да ги заклучуваат, exit, switch, etc8 user-defined функција keys Multi Јазик Support Built во бел scheduling Real-време 1-допир податоци извоз 3rd партија домаќин & nonhosted applications Audio Visual индикации за прифаќање и отфрлање на validinvalid fingers SDK достапни за ОЕМ клиенти и софтвер developers Fingerprint Капацитет:8000 templates Card Капацитет:10000(изборен)Трансакција Капацитет:200,000 Алгоритам Верзија:ЗК Прст v10.0 Communication:RS232/485, TCP/IP, USB-host Standard Функции:Workcode, SMS, DLST, Закажани-бел, Авто-Сервис за Пребарување, Автоматски Статус Прекинувач, Т9 начинот на внесување на текст, фото-ID, Анти-passback,Webserver Access Контрола Интерфејс за : 3rd партија електрична брава, вратата сензор, излезете копче, алармот, Вратата Bell Wiegand Сигнал:Текст & Output Optional Функции:IDMFHIDi Class9 цифра ID на корисникот Wi-Fi, GPRSDisplay:3.5 инчи TFT Screen Power Supply:12 V DC 1.5 AOperating Влажност:20%-80%Пакет Листата : Отпечаток Време Часовникот x 1.

Color TFT screen with GUI Interface for ease of use. :
ZK Optical Sensor :
1 touch a-second user recognition :
Stores 8,000 templates and 200,000 transactions :
Reads Fingerprint and/or PINs :
Optional integrated proximity or smart card reader :
Built-in Serial and Ethernet ports :
Built-in USB port allows for manual data transfer when network isn't available :
Optional integrated Wi-Fi GPRS also available. :
Relay contacts for alarm, bell, lock, exit, switch, etc :
8 user-defined function keys :
Multi Language Support :
Built in bell scheduling :
Real-time 1-touch data export 3rd party hosted & nonhosted applications :
AudioVisual indications for acceptance and rejection of validinvalid fingers :
SDK available for OEM customers and software developers :
Fingerprint Capacity:8000 templates :
Card Capacity:10000(optional) :
Transaction Capacity:200,000 :
Algorithm Version:ZK Finger v10.0 :
Communication:RS232/485, TCP/IP, USB-host :
Standard Functions:Workcode, SMS, DLST, Scheduled-bell, Self-Service Query, Automatic Status Switch, T9 input, photo-ID, Anti-passback,Webserver :
Access Control Interface for:3rd party electric lock, door sensor, exit button, alarm, Door Bell :
Wiegand Signal:Input & Output :
Optional Functions:IDMFHIDiClass9 digit user ID Wi-Fi, GPRS :
Display:3.5 inches TFT Screen :
Power Supply:12V DC 1.5A :
Operating Humidity:20%-80% :
Package List:
Fingerprint Time Clock x 1 :

Вака можеби ќе ви се допадне..